BRUNCHEN OP ZONDAG

🗸 Seizoensgerechten
🗸 Speciaal geselecteerd brunchmenu
🗸 Groot assortiment aan gerechten

Brunchen op zondag is de perfecte manier om van de laatste dag van het weekend te genieten. Even lekker geen verplichtingen en genieten van de heerlijkste gerechten. Voor een tot in de puntjes geregelde brunch in Den Bosch moet je zonder twijfel bij Breton zijn. Wij zorgen voor een gemoedelijke sfeer en lekker eten, zodat jij geniet en ontspannen aan de dag begint. Ben je nieuwsgierig geworden, lees dan vooral verder.
Reserveer nu!

Volledig verzorgd brunchen op zondag

Bij Breton zit je goed voor je brunch in Den Bosch. Onze open keuken kent geen geheimen. Terwijl jij geniet van onze sfeervolle inrichting, zie je van een afstand hoe wij voor jou aan de slag gaan. Heb jij onze standaard aanbiedingen voor een brunch in Den Bosch al gezien? Brunchen op zondag kan tussen 12:00 en 14:00 uur. Wij maken dan een vijfgangenmenu voor je klaar.

Gerechten met zorg bereid

Eten bij Breton in Den Bosch betekent genieten van de beste ingrediënten van het seizoen. Hiermee bereiden wij altijd verse gerechten van uitstekende kwaliteit. Dit geldt zeker ook als je bij ons komt brunchen op zondag. Bovendien krijg je bij ons geen grote porties, maar kleine gerechten waardoor je de mogelijkheid hebt om met veel van onze specialiteiten kennis te maken. Maak dan ook snel een keuze uit de gerechten op de menukaart en geniet van de beste brunch in Den Bosch die je je maar kunt voorstellen.

Reserveer nu je zondagsbrunch bij Breton in Den Bosch

Wil je er zeker van zijn dat we voldoende plaats hebben zodat je bij ons kunt brunchen op zondag? Reserveer dan een tafel. Dit doe je door ons te bellen op 073-5134705. Ook kun je online reserveren door het reserveringsformulier in te vullen. Tot snel voor een fantastische brunch in Den Bosch!

Bekijk ook eens

Borrelen in den bosch | Diner den bosch | Sfeervol restaurant