CATERING DEN BOSCH

🗸 Seizoensgerechten
🗸 Speciaal geselecteerd brunchmenu
🗸 Groot assortiment aan gerechten

Voor catering in Den Bosch moet je bij Breton zijn. Net zoals je in ons restaurant lekker kunt eten, kun je ook onze foodtruck bij jou op locatie laten komen. Je krijgt dan dezelfde kwaliteit als in ons restaurant. Wij stemmen ons aanbod volledig af op de wensen van jou en je gasten. Wil je meer weten, lees dan zeker verder.
Reserveer nu!

Culinaire catering op locatie in de omgeving van Den Bosch

Breton heeft sinds kort naast een sfeervol restaurant ook een heuse foodtruck. Hiermee voorzien wij je waar je maar wilt van de lekkerste hapjes en gerechten. Bij Breton werken wij niet met standaardpakketten, maar leveren wij altijd maatwerk. Vertel ons wat je wensen zijn en wij zorgen ervoor dat je feest in elk geval in culinair opzicht een daverend succes wordt.

Huur onze foodtruck in voor een sfeervol en geslaagd evenement

Onze catering in Den Bosch zou niet bij ons passen als de sfeer niet een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening zou zijn. Catering met een glimlach, verzorgd vanuit onze klassieke Ford Transit. Wij verkopen geen nee, alles is bespreekbaar. Wij bieden catering op maat voor de echte Bourgondiër. Laten we er samen een geslaagd evenement van maken waarbij niemand met honger naar huis gaat.

Een offerte op maat

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen of wil je onze catering in Den Bosch reserveren? Neem dan contact met ons op en wij maken op basis van je wensen een offerte op maat. Je kunt ons telefonisch bereiken op 06-28847019. Je kunt ook je wensen per e-mail aan ons laten weten via info@bretonsurplace.nl of door het invullen van het contactformulier op de website. Wij regelen graag je catering in de regio Den Bosch.

Bekijk ook eens

Brunchen op zondag | Borrelen in den bosch | Diner den bosch