DINER DEN BOSCH

🗸 Seizoensgerechten
🗸 Speciaal geselecteerd brunchmenu
🗸 Groot assortiment aan gerechten

Voor een bijzonder smaakvol diner in Den Bosch moet je zonder twijfel bij Breton zijn. Bij ons staat een gemoedelijke sfeer centraal, en dat zie je terug in de smaakvolle inrichting van onze brasserie. Ook voor een lunch of een volledig verzorgde brunch ben je bij Breton aan het juiste adres.
Reserveer nu!

Het lekkerste diner van Den Bosch

Even lekker genieten, nergens aan denken en de smaken van verschillende gerechten proeven. Dat is exact wat je te wachten staat wanneer je kiest voor een diner in Den Bosch bij Breton. Onze uitgebreide menukaart laat niets te wensen over. Bij ons krijg je te maken met professioneel en vriendelijk personeel. Bediening met een lach is ons motto. Geniet ook van een diner, een lunch of alleen een borrel in onze gemoedelijke en sfeervolle brasserie.

De beste ingrediënten

Breton werkt altijd met verse ingrediënten van het seizoen. Tijdens je diner in Den Bosch staat je dan ook een unieke smaaksensatie te wachten. Bij ons krijg je geen enorme hoeveelheden, maar juist overzichtelijke porties waardoor je ruimte overhoudt om meerdere gerechten uit te proberen. Ook een snelle maaltijd op weg naar een theatervoorstelling past binnen de mogelijkheden.

Een tafel reserveren

Velen zijn je al voorgegaan en hebben de lekkere gerechten van Breton ontdekt. Wil je genieten van een diner in Den Bosch bij Breton, voorkom dan teleurstellingen en reserveer een tafel. Je kunt je plaatsen reserveren door telefonisch contact met ons op te nemen via telefoonnummer 073-5134705. Ook is het mogelijk om online een tafel te reserveren. Dit doe je door ons reserveringsformulier op de website in te vullen. Tot ziens bij Breton!

Bekijk ook eens

Sfeervol restaurant | Restaurant met terras | Open keuken restaurant