KNUSSE RESTAURANTS

🗸 Seizoensgerechten
🗸 Speciaal geselecteerd brunchmenu
🗸 Groot assortiment aan gerechten

Jij gaat toch ook het liefst uit eten in knusse restaurants? Dan moet je zeker komen eten bij Breton in Den Bosch. De gemoedelijke sfeer in ons restaurant laat je het eten nog lekkerder smaken. Breton is al jaren een begrip in de omgeving. Wil je ook komen eten en ben je benieuwd wat wij voor je in huis hebben, lees dan vooral verder.
Reserveer nu!

Welkom bij Breton in Den Bosch, een van de meest knusse restaurants van Brabant

Breton mag zich zonder twijfel onder de meest knusse restaurants in de regio rekenen. Het smaakvol ingerichte restaurant is de perfecte ambiance om heerlijk te lunchen, dineren, brunchen of borrelen. In combinatie met de vriendelijke bediening en het heerlijke eten is dit de basis voor optimaal genieten. De open keuken kent geen geheimen en onze gasten kunnen dan ook van dichtbij aanschouwen hoeveel passie wij steken in het bereiden van de lekkerste gerechten.

Keuze uit een uitgebreide menukaart

Wij behoren niet alleen tot een van de meest knusse restaurants, maar wij serveren ook heerlijk eten. We hebben een uitgebreide menukaart voor je samengesteld. Doordat wij gerechten in porties ter grootte van een voorgerecht serveren, heb je de mogelijkheid om meerdere dingen van de menukaart uit te proberen. Daarnaast is het ook mogelijk om snel even iets te eten, bijvoorbeeld voordat je naar die leuke theatervoorstelling gaat. Bovendien kun je op zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur genieten van een volledig verzorgde vijfgangenbrunch.

Je bent van harte welkom in ons knusse restaurant

Je bent altijd van harte welkom om bij ons te komen eten. Je hoeft hier zeker niet eerst een tafel te reserveren in een van de meest knusse restaurants van Brabant. Wil je echter teleurstellingen voorkomen, omdat we geen tafels meer vrij hebben, dan raden wij je toch aan om je plaatsen enige tijd van tevoren te reserveren. Dat doe je heel eenvoudig door ons te bellen op telefoonnummer 073-5134705 of door ons online reserveringsformulier in te vullen.

Bekijk ook eens

Uit eten op maandag | Eten in den bosch | Restaurant den bosch