LUNCHEN DEN BOSCH

🗸 Seizoensgerechten
🗸 Speciaal geselecteerd brunchmenu
🗸 Groot assortiment aan gerechten

Lunchen in Den Bosch

Wil je lunchen in Den Bosch, dan moet je zonder twijfel bij Breton zijn. Of je nu uitgebreid wilt eten of even een snelle hap naar binnen wilt werken, bij ons kan het allemaal. Wij bieden je een sfeervolle inrichting en de lekkerste gerechten. Wist je dat je bij ons ook kunt genieten van een heerlijk diner of een uitgebreide brunch op zondag?
Reserveer nu!

Lunchen in een sfeervol restaurant in Den Bosch

Bediening met een glimlach gecombineerd met een sfeervolle ambiance, dat is waar het bij Breton om draait. Maak een keuze uit de lunchgerechten op onze uitgebreide lunchkaart en geniet van een lunch die bereid is met ingrediënten van het seizoen. Hierdoor kunnen wij altijd de heerlijkste smaken met uitstekende versheid garanderen. Bij ons in Den Bosch kun je zeker heerlijk lunchen.

Probeer verschillende gerechten uit

Of je nu wilt lunchen, dineren of borrelen, bij Breton kan het allemaal. Wij bieden gerechten in overzichtelijke porties omdat we je de gelegenheid willen geven van meerdere dingen iets te proeven. Ben je een dagje uit en wil je even iets snel tussendoor eten? Bij Breton hoef je niet lang te zitten, als je dat niet wilt of er geen tijd voor hebt. Ook op weg naar het theater of een andere activiteit kan je snel lunchen in Den Bosch bij Breton.

Eenvoudig reserveren

Wil je er zeker van zijn dat we een tafeltje voor je vrij hebben, maak dan gebruik van de mogelijkheid om te reserveren. Wij zorgen er dan voor dat er voldoende plaats voor jou en je gezelschap vrij is. Je kunt telefonisch reserveren door te bellen naar telefoonnummer 073-5134705. Ook reserveer je eenvoudig door het online reserveringsformulier in te vullen. Kom lunchen bij ons in Den Bosch. Wij zien je graag snel bij Breton.

Bekijk ook eens

Catering den bosch | Brunchen op zondag | Borrelen in den bosch