DINERKAART

SASHIMI VAN ZALM – tartaar van tonijn – zeewier chips18,50
OESTER – naturel of Oosters p.st.3,75
RUNDERCARPACCIO – parmezaan – truffelcrème – notenmix17,50
SALADE “ WALDORF “ – kip – Romeinse sla – walnoten – appel – bleekselderij – v ook vega mogelijk16,00
SALADE YAM NUA – biefstuk – komkommer – tomaat – rode peper – pinda – kroepoek17,50
BRETONSE KRABSOEP – krab – garnalen9,75
ESCARGOTS – kruidenboter – 6 st.15,00
BRETON BRIOCHE – steak – shii take – madeira saus (– ganzenlever € 5) 18,50
OOSTERSE BIEFTORTILLA – chillimayonaise – v ook vega mogelijk17,50
v GEROOSTERDE BLOEMKOOL – Mac & cheese16,00
GEVULDE ZALM – spinazie – kabeljauw – pasta – beurre blanc18,50
WE HEBBEN OOK ELKE WEEK WISSELENDE SPECIALS

DIVERSE GERECHTEN VAN DE PLANCHA – met saus naar keuze
TOURNEDOS – BAVETTE – SURF & TURF – kalfsoester – garnalen – krab
GAMBA’S – knoflookmayonaise 17,50

Zie de lunchkaart voor onze desserts