DINERKAART

SASHIMI VAN ZALM – tartaar van tonijn – zeewier chips16,00
OESTER – naturel of Oosters p.st.3,50
RUNDERCARPACCIO – parmezaan – truffelcrème – notenmix15,50
v SALADE GEITENKAAS – meloen – little gem – dressing van pistache & honing14
v SALADE GEBAKKEN TOFU – gemarineerde bonen – beluga linzen – harissa dressing 14
BRETONSE KRABSOEP – krab – garnalen9,00
DAGSOEP7,50
ESCARGOTS – kruidenboter – 6 st.12,00
BRETON BRIOCHE – steak – shii take – madeira saus (– ganzenlever € 5)16,00
OOSTERSE BIEFTORTILLA – chillimayonaise – v ook vega mogelijk15,00
v ZA’ATAR OVENSCHOTEL – bloemkool – broccoli – aardappel – za’atar – gruyere14,50
GEGRILDE GAMBA’S – knoflookmayonaise16,00
LOEMPIA MET GAMBA – salade van paksoi – mango – chili15,00

DIVERSE GERECHTEN VAN DE GREEN EGG
ENTRECÔTE – 200 gram – pepersaus25,00
LAMSBOUT – 200 gram – madeira saus 22,50
CATCH OF THE DAYdagprijs

Zie de lunchkaart voor onze desserts