SASHIMI VAN ZALM – tartaar van tonijn – zeewier chips | 16,00 |
OESTER – naturel of Oosters p.st. | 3,50 |
RUNDERCARPACCIO – parmezaan – truffelcrème – notenmix | 15,50 |
v SALADE GEITENKAAS – meloen – little gem – dressing van pistache & honing | 14 |
v SALADE GEBAKKEN TOFU – gemarineerde bonen – beluga linzen – harissa dressing | 14 |
BRETONSE KRABSOEP – krab – garnalen | 9,00 |
DAGSOEP | 7,50 |
ESCARGOTS – kruidenboter – 6 st. | 12,00 |
BRETON BRIOCHE – steak – shii take – madeira saus (– ganzenlever € 5) | 16,00 |
OOSTERSE BIEFTORTILLA – chillimayonaise – v ook vega mogelijk | 15,00 |
v ZA’ATAR OVENSCHOTEL – bloemkool – broccoli – aardappel – za’atar – gruyere | 14,50 |
GEGRILDE GAMBA’S – knoflookmayonaise | 16,00 |
LOEMPIA MET GAMBA – salade van paksoi – mango – chili | 15,00 |