RESTAURANT DEN BOSCH

🗸 Seizoensgerechten
🗸 Speciaal geselecteerd brunchmenu
🗸 Groot assortiment aan gerechten

Wil je lekker eten bij een restaurant in het centrum van Den Bosch? Dan moet je zonder twijfel bij Breton zijn. Wij bieden je diverse smaakvolle gerechten voor de lunch, het diner en de zondagse brunch. Bediening met een glimlach en vriendelijk personeel dat nog weet wat echte service is, dat is waar het bij Breton, het restaurant in Den Bosch aan de Korte Putstraat, om draait.
Reserveer nu!

Proef de lekkerste gerechten in ons restaurant in de Korte Putstraat in Den Bosch

Breton wil je een unieke ervaring bieden in het restaurant in het centrum van Den Bosch. Ons restaurant heeft een gevestigde naam in de regio. Wij maken de lekkerste gerechten met ingrediënten van het seizoen. Onze open keuken kent geen geheimen, je ziet hoe onze koks je eten klaarmaken. Bij Breton heb je bovendien een uitgebreide menukaart. Omdat we trots zijn op wat wij voor je klaar kunnen maken, bieden wij geen enorme maaltijden aan, maar kleine, overzichtelijke porties. Hierdoor kun je van verschillende dingen proeven.

Kom langs in ons sfeervolle restaurant in Den Bosch aan de Korte Putstraat

In ons restaurant in Den Bosch centrum voel je je altijd welkom. We hebben voor een sfeervolle inrichting gekozen, waar je niet alleen lekker kunt lunchen of dineren, maar ook geniet van een lekkere borrel. De gezelligheid van het restaurant in Den Bosch aan de Korte Putstraat ligt in het verlengde van de sfeer in de rest van het centrum. Ben je op weg naar een theatervoorstelling? Geen probleem, ook voor de snelle hap eet je bij ons restaurant in het centrum van Den Bosch.

Huur onze foodtruck voor je feest of ander evenement

Voor onze heerlijke gerechten kun je zowel in ons restaurant in de Korte Putstraat in Den Bosch terecht, als bij onze foodtruck. Als je een feest of ander soort evenement wilt organiseren en je gasten van goede catering wilt voorzien, huur dan onze foodtruck voor je gasten. Dan creëer je dezelfde sfeer en service die je van ons gewend bent, maar dan op jouw locatie.

Bekijk ook eens

Lunchroom | Brasserie den bosch | Lunchen den bosch