OPEN KEUKEN RESTAURANT

🗸 Seizoensgerechten
🗸 Speciaal geselecteerd brunchmenu
🗸 Groot assortiment aan gerechten

Niets blijft geheim in ons open keuken restaurant. Dat hoeft ook niet, want wij laten graag zien hoeveel aandacht en passie wij in ons werk steken. Wil jij genieten van de lekkerste gerechten bij het leukste restaurant in de omgeving, dan moet je zonder twijfel bij Breton zijn. Wil je meer weten, lees dan vooral verder.
Reserveer nu!

Een sfeervolle inrichting door de open keuken in ons restaurant

Eten is nog lekkerder wanneer je dit in een sfeervolle inrichting doet. Ons open keuken restaurant heeft niet alleen een open uitstraling, maar ook een geweldige sfeer met vriendelijk personeel. Dat je je bij Breton in Den Bosch op je gemak voelt, is een vaststaand gegeven. Bij ons ben je van harte welkom om te lunchen, te dineren of te borrelen. Ook bieden wij iedere zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur een vijfgangenbrunch aan. Dat is zeker een mooie manier om de zondag te beginnen.

Met zorg en verse ingrediënten bereid

Bezoek je ons open keuken restaurant, dan zal al snel duidelijk worden dat we een uitgebreide menukaart hebben. Voor de bereiding van onze gerechten gebruiken wij altijd verse ingrediënten, zoveel mogelijk van het seizoen. Hierdoor komen de smaken optimaal tot hun recht. Verder zijn onze porties niet enorm groot, maar juist overzichtelijk waardoor je ruimte overhoudt om meer gerechten tegelijk te proeven.

Reserveer nu bij Breton in Den Bosch, dan hebben we zeker plek voor je

Iedereen is van harte welkom bij Breton. Daarom kan het wel eens zijn dat alle tafels bezet zijn wanneer je ons open keuken restaurant bezoekt. Wil je voorkomen dat we geen plek voor je hebben? Reserveer dan een tafel. Dit kun je doen door ons te bellen op 073-5134705. Ook kun je online reserveren door ons reserveringsformulier in te vullen. Tot snel bij Breton!

Bekijk ook eens

Kleine gerechtjes restaurant | Knusse restaurants | Uit eten op maandag