SFEERVOL RESTAURANT

🗸 Seizoensgerechten
🗸 Speciaal geselecteerd brunchmenu
🗸 Groot assortiment aan gerechten

Eten in een sfeervol restaurant draagt zonder twijfel bij aan de beste smaakbeleving. Voor lekker eten in een restaurant met een uitstekende sfeer ben je bij Breton aan het juiste adres. Wij zijn al jaren een begrip in de omgeving en dat is niet zonder reden. Wil je meer weten over Breton, dan moet je zeker verder lezen.
Reserveer nu!

Voel je welkom in ons sfeervolle restaurant in Den Bosch

Vriendelijk personeel, bediening met een glimlach en een prachtige inrichting. Het draag allemaal bij aan onze sfeervolle ambiance. Breton heeft een open keuken die onze gasten de mogelijkheid biedt om te bekijken hoe onze koks met zorg de bestellingen bereiden. We werken zoveel mogelijk met verse ingrediënten van het seizoen. Hierdoor geniet je in ons restaurant niet alleen van de sfeer, maar ook van heerlijk eten.

Een snelle hap of een uitgebreide maaltijd

Of je nu op doorreis bent, bijvoorbeeld naar een theatervoorstelling, of op zoek bent naar een sfeervol restaurant voor een uitgebreid diner, bij Breton zit je goed. Onze uitgebreide menukaart laat niets te wensen over.Lunchen, dineren en borrelen, het kan allemaal. Op zondag kun je tussen 12.00 uur en 14.00 uur ook genieten van een vijfgangenbrunch. Wanneer je ook bij ons komt eten, je krijgt bij ons geen enorme maaltijden maar kleinere porties. Zo houd je altijd ruimte overhoudt om nog iets te proeven. Voel je dan ook vrij om niet één, maar meerdere keuzes te maken.

Reserveren hoeft niet, maar is wel verstandig

Wil je spontaan komen eten in ons sfeervolle restaurant in Den Bosch, dan is dat geen enkel probleem. Wel kan het voorkomen dat ons restaurant vol zit. Je zal dan even moeten wachten of een andere keer terug moeten komen. Wil je dit soort teleurstellingen voorkomen, dan is het beter om een tafel te reserveren. Dit doe je door te bellen met 073-5134705 of ons online reserveringsformulier in te vullen.

Bekijk ook eens

Restaurant met terras | Open keuken restaurant | Kleine gerechtjes restaurant