BORRELEN IN DEN BOSCH

🗸 Seizoensgerechten
🗸 Speciaal geselecteerd brunchmenu
🗸 Groot assortiment aan gerechten

Borrelen in Den Bosch is een uitstekende manier om weer even de banden met je beste vriend of vriendin aan te halen. Even met elkaar bespreken wat er op dit moment gaande is in het leven en wat de laatste nieuwtjes zijn. Ben je even zo ontspannen samen, dan wil je dit natuurlijk in een sfeervolle setting doen. Laat dat nu een van de dingen zijn die Breton je biedt. Wil je meer weten over wat Breton je te bieden heeft? Lees dan vooral verder.
Reserveer nu!

Ontspannen borrelen in Den Bosch

Wil je ontspannen borrelen in een brasserij met een gemoedelijke sfeer, dan is Breton exact waar je moet zijn. Je wordt op je wenken bediend door ons vriendelijke en professionele personeel. Bediening met een glimlach, dat is waar het om draait. Onze uitgebreide drankenkaart laat niets te wensen over.

Borrelen in combinatie met de lekkerste gerechten

Borrelen in Den Bosch is nog leuker als je er iets lekkers bij te eten hebt. Ook wanneer je weinig tijd hebt om uitgebreid te eten, ben je bij Breton aan het juiste adres. Je kunt bij ons ook een tussenstop maken, om even snel iets te eten voordat je naar je volgende activiteit gaat. Daarnaast bieden wij onze gerechten in zogenaamde voorgerecht-porties, waardoor je meerdere specialiteiten naast elkaar kunt proeven. Bekijk snel de menukaart en maak je keuze!

Reserveren bij Breton

Wil jij genieten van een hapje en een borrel in Den Bosch? Reserveer dan snel bij Breton, waar je heerlijk kunt eten voor een prima prijs. Reserveren kan via het reserveringsformulier op de website of door te bellen naar 073-5134705.

Bekijk ook eens

Diner den bosch | Sfeervol restaurant | Restaurant met terras