BRASSERIE DEN BOSCH

🗸 Seizoensgerechten
🗸 Speciaal geselecteerd brunchmenu
🗸 Groot assortiment aan gerechten

Brasserie in Den Bosch

Breton is de brasserie in Den Bosch waar je moet zijn als je van lekker eten in een gezellige sfeer houdt. Wij bieden je de mogelijkheid om in een sfeervolle ambiance te genieten van een lunch, een diner of een gezellige borrel. Wil je meer weten over wat Breton je te bieden heeft, lees dan vooral verder over onze brasserie in Den Bosch.
Reserveer nu!

De sfeervolste brasserie van Den Bosch

Wij nodigen je uit om te komen lunchen of dineren in onze brasserie in Den Bosch. Wil je uitgebreid tafelen na het shoppen of snel even een lunch of diner gebruiken voordat je naar het theater gaat? Dat is geen enkel probleem bij Breton, waar wij ons aanpassen aan je wensen. De open keuken nodigt uit om eens een blik te werpen op hoe wij onze passie steken in het bereiden van de maaltijden.

Met zorg bereide gerechten

De gerechten op de menukaart worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld en bereid. We gebruiken alleen ingrediënten van het seizoen, waardoor we versheid en uitmuntende smaak kunnen garanderen. De porties die wij serveren, zijn niet te groot en prima met elkaar in balans. Op deze manier willen we je de mogelijkheid bieden om tijdens een bezoek meerdere dingen te proeven, want al onze gerechten zijn echte smaaktoppers.

Een tafel reserveren

Wist je dat je bij onze brasserie op zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur ook heerlijk kunt brunchen? Voor een nette prijs serveren wij je vijf gangen, fijn om zo je zondag te beginnen! Wil je verzekerd zijn van een tafel? Reserveer dan telefonisch via 073-5134705 of via het online reserveringsformulier. We zien je graag snel bij onze brasserie in Den Bosch.

Bekijk ook eens

Lunchen den bosch | Catering den bosch | Brunchen op zondag