LUNCHROOM

🗸 Seizoensgerechten
🗸 Speciaal geselecteerd brunchmenu
🗸 Groot assortiment aan gerechten

Eten bij onze lunchroom is puur genieten. Of je nu wilt gaan lunchen, omdat je geen zin hebt in een droge boterham. Of omdat je aan het winkelen bent en even tussendoor wat wilt eten. Of om onder het genot van wat lekkers weer even bij te praten met je beste vriend of vriendin. Voor de lekkerste lunch ben je van harte welkom in de lunchroom van Breton.
Reserveer nu

Optimaal genieten in onze lunchroom in Den Bosch

Breton is al jaren een begrip in de omgeving. We staan niet alleen bekend om gerechten van uitstekende kwaliteit, maar ook om onze sfeervolle inrichting. Door de gezellige ambiance en de vriendelijke bediening krijg je een bijzonder welkom gevoel. Je bent bij ons niet alleen welkom om heerlijk te lunchen. In onze lunchroom kun je ook dineren en gezellig borrelen. Wist je dat je iedere zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur voor een nette prijs kunt genieten van een vijfgangen brunch?

Proef de diverse heerlijke gerechten uit onze keuken

Bij Breton in Den Bosch hebben wij geen geheimen voor onze gasten. Wij kiezen bewust voor een open uitstraling en hebben dan ook een open keuken. Je kunt zelf aanschouwen hoe onze koks met de grootst mogelijke zorg je bestelling bereiden. Maak een keuze uit onze uitgebreide menukaart en geniet. Breton serveert je geen overvolle borden, maar overzichtelijke porties waardoor er voldoende ruimte overblijft om meer van onze gerechten te proeven.

Kom je bij ons eten?

Wil je komen eten in onze lunchroom, dan zou het erg jammer zijn als alle tafels al bezet zijn. Wil je teleurstellingen voorkomen, dan is het verstandig om een tafel te reserveren. Je kunt op twee manieren reserveren: door te bellen met 073-5134705 of door ons online reserveringsformulier in te vullen. We wensen je alvast smakelijk eten!

Bekijk ook eens

Brasserie den bosch | Lunchen den bosch | Catering den bosch